OUT OF THE BOX, impressie van een signeersessie

OUT OF THE BOX, impressie van een signeersessie

Maandagavond 11 juli organiseerde het Dicky van der Werffonds weer een activiteit voor haar leden. Bij het ‘het hok’ aan de Oude Oppenhuizerweg, tevens de ligplaats van de Sneker Pan, ontvingen leden van het fonds, bemanning, bestuur en wedstrijdcommissie van de Sneker Pan een door oud-schipper Douwe Visser gesigneerd exemplaar van het boek ‘Douwe Visser, heer en meester’.

Ongeveer acht dozen vol boeken stonden klaar om door Douwe gesigneerd te worden. Voorzitter Peter de Jong van het Dicky van der Werffonds had daarom maar liefst twee pennen meegenomen.  Als eerste begaven oud-leden Hotze van Bekkum en Lourens Metz zich naar de tafel, waar Douwe hun boeken ‘out of the box’ van zijn handtekening voorzag. Onder het toeziend oog van secretaris Bouke de Jong, die noteerde wie het boek in ontvangst had genomen, slonk het aantal boeken in de dozen in rap tempo.

Naderhand mochten de sponsoren het skûtsje op, waar de aanwezige bemanningsleden tekst en uitleg gaven over het reilen en zeilen op de Panne.

Of Douwe spierpijn heeft overgehouden aan de signeersessie van zo’n 75 boeken, is niet bekend. Wel nemen we aan dat het boek voor menigeen tot de vakantielectuur van deze zomer zal behoren. Veel leesplezier!

Niets gevonden.

Meer nieuws