OPSTEKER

OPSTEKER

Je kunt rustig stellen dat het voor de Sneker Pan nogal tegen heeft gezeten de eerste paar dagen van dit kampioenschap. Het begon al op Grou toen van te vroeg starten geen sprake was maar er op het startschip een verkeerd bord omhoog werd gehouden zo als later zou blijken.

Na de wedstrijd bood de wedstrijdcommissie excuses aan, maar daar heb je niet veel aan natuurlijk. De Sneker Pan moest terug, sloot nagenoeg achteraan en werd uiteindelijk toch nog knap zevende. Ook knap was de tweede plaats maandag. Helaas werd deze wedstrijd ongeldig verklaard. Dinsdag nog een negende plaats, maar gisteren dan toch de victorie. Bij het startschip starten, lange klap over bakboord en dan in één lange klap voor het hele zooitje langs als tweede rond de boventon. Dan weet je wat je doet, heb je inzicht, een bak ervaring, beschik je over de nodige tactische kennis en is je schip aan de praat houden een tweede natuur.

Niets gevonden.

Meer nieuws